Leverancier voor heel Europa!

Green Mushroom Farm is paddenstoelen leverancier voor allerlei soorten klanten. Wij zijn leverancier voor klein- en groothandelaren, supermarkten, restaurants, hotels, cateraars en zorginstellingen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een leverancier van paddenstoelen voor heel Europa.

Service

Bij Green Mushroom Farm vinden wij het begrip ‘service’ al jarenlang van allerhoogste prioriteit. Zoals het hoort is de klant bij ons koning! Onze sales afdeling staat altijd voor u klaar. Mede dankzij onze uitstekende service hebben wij kunnen uitgroeien tot één van de grootste paddenstoelen leveranciers van Europa. Onze gehele organisatie is zo ingericht dat de klant altijd geholpen kan worden. Onze uitstekende service kenmerkt zich met name door onze snelle levering vanuit ons distributiecentrum en onze flexibele levertijden. Daarnaast zijn wij zes dagen per week geopend, hebben we diverse verpakkingsvormen en eenheden, een hoop aanbiedingen, menusuggesties en doen wij aan receptuurontwikkeling en –uitwerking.

Paddenstoelen leverancier Green Mushroom Farm

Om ons te onderscheiden als paddenstoelen leverancier en om onze klanten op maat te kunnen bedienen heeft Green Mushroom Farm inmiddels ook een eigen huismerk ontwikkelt. Door middel van ons huismerk, genaamd Starchamps, kunnen wij u een gebalanceerde variatie aan paddenstoelen aanbieden. Volledig afgestemd op de wensen van consumenten bieden wij een breed assortiment aan paddenstoelen in alle denkbare mixen en verpakkingseenheden. Onze selectie wordt zodanig samengesteld dat wij zowel seizoensgebonden wilde paddenstoelen als gecultiveerde paddenstoelen het hele jaar voor u kunnen leveren. Met onze Starchamps selectie garanderen wij voor u een optimale prijs/kwaliteit verhouding in een oogverblindende verpakking. Green Mushroom Farm is erg trots dat zij haar klanten van de allerbeste service en kwaliteit kunnen voorzien door middel van het zelf produceren van Eryngii en Shiitake in Kosovo. Daarnaast is die service en kwaliteit mogelijk dankzij onze wereldwijde partners.