Wat is Green Mushroom Farm?

Green Mushroom Farm is een paddenstoelen groothandel die gespecialiseerd is in de wereld van paddenstoelen. Dit houdt in dat wij allerlei soorten paddenstoelen leveren uit binnen- en buitenland. In de loop der jaren hebben wij de reputatie opgebouwd van gerenommeerde importeur en exporteur van paddenstoelen door heel Europa. Bij ons vindt u de beste kwaliteit. Doordat wij onze paddenstoelen zelf produceren kunnen wij het gehele jaar zowel de kwantiteit als de kwaliteit van onze producten garanderen. Green Mushroom Farm heeft zich inmiddels gevestigd over de hele wereld. Naast Nederland hebben wij een paddenstoelen groothandel in Canada, Australië, Maleisië, Singapore, de Verenigde Staten en Polen.

Klanten van Green Mushroom Farm

Paddenstoelen Groothandel Green Mushroom Farm heeft klanten in alle soorten en maten. Zo leveren wij bijvoorbeeld aan klein- en groothandelaren, supermarkten, restaurants, hotels, cateraars en zorginstellingen.

Leveranciers

Als dochteronderneming van een Zuid-Koreaanse paddenstoelen groothandel is Green Mushroom Farm met name gericht op de import van Aziatische paddenstoelen. Dit betekent dat wij onze producten voornamelijk uit China en Zuid-Korea importeren. Daarnaast zijn wij ook bezig om een extra aanvoer van paddenstoelen op te zetten in Kosovo.

Paddenstoelen groothandel

Green Mushroom Farm levert vier soorten paddenstoelen. Wij zijn een groothandel voor Aziatische paddenstoelen, gedroogde paddenstoelen, gekweekte paddenstoelen en wilde paddenstoelen.

Wilt u bestellen?

Hebt u na ons verhaal interesse gekregen om onze paddenstoelen eens te proberen? Dit kan eenvoudig op veel verschillende manieren. Op onze bestelpagina kunt u meer informatie vinden over hoe u kunt bestellen via email, telefoon, fax en online. Wij proberen onze bestelmethodes zoveel mogelijk te moderniseren om het u gemakkelijker te maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld een online bestelsysteem. Wanneer u hierin geïnteresseerd bent vraag dan ons salesteam om een account voor u aan te maken.